PR správa

V Senec Gardens pribudnú nové byty a domy

PR
9.10.2014 10:30

Do konca roka 2015 by malo v rezidenčnom projekte Senec Gardens pribudnúť viac ako 30 nových bytov a ďalšie škandinávske bungalovy na kľúč. Byty sa budú realizovať okolo jazierka aj v polyfunkčnej zóne na Tulipánovej ulici. Začiatok výstavby je naplánovaný na jeseň 2014.

V Senec Gardens pribudnú nové byty a domy
senecgardens_vzorovy_byt.JPG

Rezidenčný projekt Senec Gardens sa tým rozrastie o dva nové trojpodlažné apartmánové domy na Ružovej ulici 10 a 12 a jeden bytový dom s ponukou štartovacích bytov na Tulipánovej ulici 1. Vďaka dvom identickým domom na Ružovej ulici pribudne do ponuky 22 jedno- až trojizbových bytov, vo výmere od 53 m2 do 103 m2. Ťažisková orientácia veľkostí bytových jednotiek je na strednú, najžiadanejšiu kategóriu dvoj- až trojizbových priestorovo štedrých bytov. Výmera dvojizbových bytov začína od 53 m2 a trojizbových bytov až od 79 m2. V ponuke je sú dva štvorizbové byty s výmerou 103 m2 a veľkorysou terasou o rozlohe 23 m2. Každý z bytov disponuje vlastnou loggiou, terasou a v prípade prízemných bytov, privátnou predzáhradkou.

Dispozične sú byty rozdelené na dennú a nočnú zónu, vďaka čomu získajú obyvatelia dostatok súkromia. Kuchyňa, jedáleň a obývacia miestnosť je podľa vzoru škandinávskej architektúry prepojená do jednej otvorenej miestnosti, pričom je tu dostatok svetla a priestoru aj pre umiestnenie jedálenského stola. Tieto byty sa stavajú na exkluzívnejšej, západnej strane upraveného jazierka s funkčným vodopádom a promenádou.

"V dnešnej dobe je už bežné, že si majitelia svoje nové domovy chcú zariadiť podľa vlastných predstáv a štýlu, preto sú ponúkané v prevedení holobyt. Je ich však možné dokončiť aj v určenom štandarde. Za veľmi dôležitú vlastnosť, ktorú klienti pri novom bývaní zvažujú, pokladajú dostatok úložných priestorov, či už v podobe samostatných miestností pre šatníky alebo priestor pre vstavané skrine, čo je v prípade týchto bytov výhodou." hovorí Michal Zajíček, analytik realitného trhu LEXXUS.

Okrem spomínaných lukratívnejších bytov, pribudne i 10 štartovacích bytov na Tulipánovej ulici 1. Tie sú podobné bytom na Tulipánovej 7, ktoré sú riešené s ohľadom na komfort budúcich obyvateľov a konečnú cenu bytu. Ide o ponuku dvoj- až trojizbových menších bytov so štandardom (podlahy, dvere, kúpeľňa) s výnimkou kuchynskej linky. Výmera najmenšieho bytu začína od 37 m2, najväčší má 71 m2. Ku všetkým developer vhodne nakoncipoval priestranné, na juh orientovanej loggie o výmere 5,6 m2, ktoré sú obložené pravým cédrovým drevom. Tak, ako v prípade už stojacej bytovky na Tulipánovej 7, je prízemná časť objektu určená pre polyfunkciu, celkom šesť prevádzok. Aktuálne je ešte možné vyberať aj z ponuky 60 zasieťovaných pozemkov určených na individuálnu výstavbu.

O projekte

Senec Gardens je unikátny rezidenčný komplex ležiaci v juhozápadnej časti mesta Senec. Na pozemkoch s celkovou rozlohou 13,5 hektára vyrástol areál rozčlenený do troch základných častí – trojpodlažných exkluzívnejších bytových domov okolo jazierka s promenádou, mostíkom, fontánou a vodopádom, škandinávskych rodinných domov rôznych typov a polyfunkčnej zóny so štartovacími bytmi na horných podlažiach.

Obyvateľom, okrem investične atraktívneho stavebne a štýlovo kompaktného charakteru bývania, priestoru, vody a zelene, poskytuje i novootvorenú anglickú materskú škôlku – pobočku pezinskej Benjamin Preschool, autobusovú zastávku mestskej i prímestskej dopravy. Rezidenti naplno využívajú výhody spojené so životom v stále populárnejšom Senci – integrovanú občiansku vybavenosť, obchody, zdravotnú starostlivosť, pestrú ponuku škôl až po stredné školy a nadštandardné športové možnosti ako bicyklovanie a korčuľovanie. Atraktivitu komplexu zvyšuje jeho blízke diaľničné prepojenie i dve alternatívne trasy dopravy do hlavného mesta Bratislavy.

Zdroj: realitná kancelária LEXXUS

senecgardens_tulipanova 1.JPG
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok