PR správa

Pozemky len 20 minút od Bratislavy už od 34 918 eur

PR
23.9.2014 15:27

Ak hľadáte rodinné bývanie s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta, Píniová Alej je miesto pre vás. V ponuke sú pozemky v borovicovom háji vo vidieckom prostredí s jazerami. Výhradným predajcom je spoločnosť HERRYS.

Pozemky len 20 minút od Bratislavy už od 34 918 eur

Na výber je už len 20 stavebných pozemkov na predaj s výmerou od 425 m² – 1617 m². Pozemkysú kompletne vybavené inžinierskymi sieťami a prístupovou cestou s osvetlením. Cena je nízka -79 eur/m². Okrem stavebných pozemkov projekt ponúka i domy na kľúč.

Za novostavbou rodinných domov sa nachádzajú jazerá a moderné golfové ihrisko. To všetko v prostredí borovicových lesov plnom zelene a iba 1 km od mesta Malacky s kompletnou občianskou vybavenosťou.

pozemky

Oblasť sľubuje najmä súkromie pre rodiny, ale tiež aktívny život s priamym dopravným napojením na Bratislavu. Cesta do hlavného mesta trvá 20 minút jazdy autom.

V pláne je v oblasti vybudovať i rekreačné stredisko s plaveckým bazénom a šiestimi tenisovými kurtami, z ktorých štyri budú kryté. Inžinierske siete sú skolaudované, začať s výstavbou rodinných domov je teda možné okamžite.

O spoločnosti HERRYS s.r.o.
Spoločnosť HERRYS poskytuje služby v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností na bývanie. Jej cieľom a hlavnou motiváciou je spokojný klient. Bola založená s cieľom poskytovať profesionálne služby uľahčujúce rozhodovanie klientov hľadajúcich nové bývanie. Medzi jej hlavné činnosti patrí prieskum trhu novostavieb v Bratislave a poradenská činnosť. V roku 2012 a 2013 získala spoločnosť HERRYS prestížne ocenenie CIJ Awards v kategórii Best Local Real Estate Agency.

alej3.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok