PR správa

Ako čistiť nerez? Pomôžu klasické handričky!

aaa
28.8.2014 05:08

Ak uprednostňujete nerezové kuchynské spotrebiče a riady, neminie Vás tvrdý boj s odtlačkami a ťažko odstrániteľným znečistením.

Ako čistiť nerez? Pomôžu klasické handričky!
aaa

Nechajte sa inšpirovať  dlhoročnými skúsenosťami  upratovacej firmy Topservis , aby ste sa mohli len tešiť s nádherne naleštených nerezových doplnkov domácnosti.

Súčasný trh ponúka naozaj nepreberné množstvá nerezových spotrebičov od výmyslu sveta. Jedná sa o materiál budúcnosti, ktorý je z dizajnérskeho hľadiska veľmi vhodným doplnkom k väčšine podláh, či nábytku. Problém toho materiálu sa však objaví až vo chvíli, kedy sa ho snažíte vyčistiť.

Tak tomuto sa určite vyhnite!

Jednoduché, rýchle a nenáročné leštenie so sebou prináša určité obmedzenia. Na začiatku vždy stojí výber kvalitných čistiacich prostriedkov a vhodných pomocníkov, aby sa hneď v prvý deň náš digestor či sporák nenávratne nezničil hlbokými škrabancami. Určite sa vyhnite:

·         Drôtenkám a hrubým hubkám: najskôr si nerez doškrabete. Je potrebné čistiť vhodnými prípravkami , nie mechanicky

·         Prípravky s abrazívnymi prímesami: Predstavte si ich ako čistiace piesky, ktoré tiež povrch nenávratne poškrabú. To tiež platí pre tekutý piesok.

·         Dezinfekčné a bieliace prostriedky: V tomto prípade hrozí definitívna strata lesku, farby  a celkového krásneho výzoru.

Hurá do čistenia

Úplným základom na čistenie sú úplne obyčajné bavlnené handry, handry z mikrovlákna, alebo hubky bez zdrsneného povrchu . Tieto materiály patria medzi najefektívnejšie a najšetrnejšie. Ide o veľmi dôležitú oblasť, pretože ak by ste nerezový povrch poškrabali, definitívne by ste ho zbavili pôvodnej krásy. Podľa skúseností čistiacej firmy Topservis používajte tie najkvalitnejšie čistiace prostriedky, pre viac informácií navštívte ich oficiálne stránky. Najvhodnejšie sú peny, pretože tie tak rýchlo nestekajú a vynikajúco držia aj na zvislých povrchoch. Podmienkou kvalitného vyčistenia je impregnačná funkcia prostriedku, takýto prostriedok musí na čistenom povrchu zanechať ochranný film, ktorý následne zabráni usadzovaniu mastných nánosov a tvorbe odtlačkov prstov. Dôležitým faktorom, ktorý je treba zohľadňovať je tiež zloženie týchto prostriedkov. Ako doba postupuje, čím ďalej tým viac, sa ukazuje ako negatívne pôsobia chemické látky na náš organizmus a celkovo zdravie. Vplyv týchto chemikálií, ťažkých kovov a látok negatívne pôsobiacich na náš organizmus sa dá súhrne nazvať ako vplyv toxický. Dlhodobou kumuláciou týchto toxínov v našom organizme, vznikajú takzvané civilizačné ochorenia a rôzne zdravotné obmedzenia, ktoré nám negatívne ovplyvňujú kvalitu života. Metóda, ktorá sa týmto vplyvom zaoberá do úplných detailov je celostná medicína . Na jej oficiálnych stránkach sa dočítate, presne ako celý proces funguje a samozrejme ako uľavíte svojmu telu od nepríjemných ochorení. Neváhajte a netrpte zbytočne, riešenie existuje!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok