POČASIE: Predpoveď na dnes

TA3 SHMU
11.4.2017 05:36

Premenlivá, na severe a východe prevažne veľká oblačnosť. Miestami, najmä na severe a východe, dážď alebo prehánky. Na strednom Slovensku ojedinele búrky. Popoludní ubúdanie zrážok. Sneženie vo vysokých polohách, na severe k večeru už od cca 1100 m. Ochladenie!

Situácia:

V brázde nízkeho tlaku vzduchu postupuje cez naše územie ďalej na juhovýchod studený front. Za ním sa v chladnejšom vzduchu od západu rozšíri do našej oblasti okraj tlakovej výše.

Predpoveď počasia:

Premenlivá, na severe a východe prevažne veľká oblačnosť. Miestami, najmä na severe a východe, dážď alebo prehánky. Na strednom Slovensku ojedinele búrky. Popoludní ubúdanie zrážok. Sneženie vo vysokých polohách, na severe k večeru už od cca 1100 m. Ochladenie! Najvyššia denná teplota 12 až 17, na severe 6 až 11 st. Teplota na horách vo výške 1500 m zrána cca +2, od severozápadu postupne ochladenie na cca -2 st. Prevažne severozápadný vietor 3 až 9 m/s, v nárazoch miestami, najmä na západe, okolo 15 m/s (10 až 30, 55 km/h). Spočiatku na juhu stredného a na východnom Slovensku slabý vietor.

Predpokladané množstvo zrážok: do 4, pri búrke okolo 15 mm / vo vysokých polohách do 4 cm.

Témy: Slovensko
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok