Zverejnili video delikventa na motorke, ktorý unikal polícii

TA3 SITA
10.4.2017 17:47

Motorkár, ktorý v nedeľu podvečer unikal policajtom, spôsobil nehodu v bratislavskom Ružinove. Dôvodom jeho úniku bol zrejme fakt, že mal zadržaný vodičský preukaz a mal súdom štyrikrát uložený zákaz jazdiť.

Zverejnili video delikventa na motorke, ktorý unikal polícii
PZ SR

Motorkára, ktorý nerešpektoval značky, chceli zastaviť už na Hradskej ulici v bratislavskej Vrakuni. Výzvy polície však nerešpektoval a riskantnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Hliadka ho prenasledovala až na Trnavskú cestu, kde krátko po 18:45 narazil do Opla Vivaro, ktoré odbočovalo na Mesačnú ulicu. Motocyklista so spolujazdcom skončili na tráve.

V evidenciách policajti zistili, že motorkár má zadržaný vodičský preukaz, súdom štyrikrát uložený zákaz jazdiť, je na neho vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu a dva súdom vydané zatykače. Mareka predviedli na policajné oddelenie a obvinili z marenia úradného rozhodnutia, za ktorý mu v prípade preukázania viny hrozí až dvojročný trest. Jeho prípad riešia v tzv. superrýchlom konaní. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov poputoval do väzenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok