Vodič zachránil mladú ženu, vytiahol ju z horiaceho auta

TA3 TASR
4.4.2017 13:56

Mladú vodičku, ktorá ráno havarovala na Suchovskej ceste smerom do Trnavy, zachránil z horiaceho auta 54-ročný vodič, ktorý išiel za ňou. Nehoda sa stala krátko pred 06:00.

Vodič zachránil mladú ženu, vytiahol ju z horiaceho auta
KR PZ v Trnave

Dvadsaťdvaročná žena na Daewoo išla od Zvončína a predbiehala iné auto. Pri zaraďovaní sa do svojho jazdného pruhu neprispôsobila rýchlosť, zišla z cesty a narazila do stromu.

dsc-0129_0a000002-893c-5148.jpg

"S autom vyšla mimo cestu a čelne narazila do stromu. Auto začalo po nehode horieť, vodič zo Suchej nad Parnou, ktorý išiel za ňou, zastavil a ženu z horiaceho auta stihol ešte vytiahnuť. Pri náraze utrpela vodička predbežne ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do trnavskej nemocnice," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Polícia žene zadržala vodičský preukaz a o jej vine a treste sa bude rozhodovať v správnom konaní.

dsc-0133_0a000002-895d-489f.jpg

Polícia upozorňuje vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti. Rána na cestách ešte môžu byť zradné. Rýchlosť jazdy treba vždy prispôsobiť poveternostným podmienkam, stavu cesty a vlastným skúsenostiam za volantom.

Témy: automobil Trnava
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok