Policajtov privolali k dopravnej nehode. Na mieste ich zastrelili

TA3 TASR
4.4.2017 08:43

V juhoruskom meste Astrachán zastrelili neznámi páchatelia dvoch policajtov, ktorí boli privolaní k dopravnej nehode. Pre agentúru RIA Novosti to uviedla miestna pobočku ministerstva vnútra.

Policajtov privolali k dopravnej nehode. Na mieste ich zastrelili
SITA/AP (ilustračné foto)

"V noci 4. apríla prišlo na dopravnú políciu hlásenie o zrážke vozidiel GAZelle a Nissan March v Leninskom obvode mesta Astrachán. Na miesto bola vyslaná motorizovaná hliadka samostatného práporu dopravnej polície. Podľa predbežných informácií v čase zapisovania dopravnej nehody boli inšpektori napadnutí účastníkmi nehody," informovala miestna pobočka rezortu vnútra.

Tí sa nachádzali v mikrobuse. Útočníci spustili paľbu na strážcov poriadku a z miesta činu utiekli. Policajti podľahli zraneniam pred príchodom sanitky," uviedla miestna pobočka.

Podozrivých je osem osôb. V rámci operácie Siréna po nich pátrajú policajti aj príslušníci tajnej služby. Zabití policajti mali hodnosť poručíka a nadporučíka. Po jednom z nich zostali dve deti.

Miestny gubernátor má podozrenie, že za zastrelením policajtov stoja radikálni islamisti. Polícia medzitým objavila mikrobus, v ktorom podozriví utiekli z miesta činu. Podľa miestnych médií už chytili jedného z nich, úrady ale túto informáciu zatiaľ nepotvrdili.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok