Dopravná nehoda sa skončila fackami, vodičovi hrozí väzenie

TA3 TASR
29.3.2017 17:40

Policajti v Bratislave zasahovali pri zrážke dvoch áut, ktorá skončila fyzickým napadnutím jedného z vodičov. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Dopravná nehoda sa skončila fackami, vodičovi hrozí väzenie
TASR/Michal Svítok (ilustračné foto)

Podľa jeho slov došlo na križovatke ulíc Kukučínova a Hálkova z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke dvoch motorových vozidiel. "Na mieste 41-ročný muž najprv slovne a následne fyzicky napadol 61-ročného muža, účastníka dopravnej nehody. Údermi dlaňou a päsťami do oblasti tváre utrpel 61-ročný muž zranenia, vyžadujúce lekárskej ošetrenie," povedal Szeiff.

Dodal, že muž sa napadnutím dopustil spáchania hrubej neslušnosti a zároveň výtržnosti. Hliadka PZ ho preto v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III. Následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

V súčasnosti je už 41-ročný Róbert z okresu Senec obvinený z prečinu výtržnosti. Vec sa realizuje v super rýchlom konaní. Za uvedené konanie hrozí v prípade preukázania viny v zmysle zákona trest odňatia slobody až na tri roky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok