Sekera s dvoma asistenciami, Kings nestačili na Rangers

TA3 TASR SITA NHL
26.3.2017 08:00

Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera pomohol dvoma asistenciami k domácemu víťazstvu Edmontonu nad Coloradom v pomere 4:1. Svoje konto v prebiehajúcej sezóne NHL tak navýšil na 35 bodov (8+27).

Sekera s dvoma asistenciami, Kings nestačili na Rangers
SITA/AP

Nedarilo sa Chicagu, ktoré si odnieslo z ľadu Floridy výprask 0:7. Dvojica Marián Hossa a Richard Pánik vyšla bodovo naprázdno, tretí slovenský útočník v službách Chicaga Tomáš Jurčo sa opäť nezmestil do zostavy Blackhawks. V drese Panthers zažiaril krídelník Jonathan Audy-Marchessault, ktorý strelil premiérový hetrik v NHL.

Boston vedený kapitánom Zdenom Chárom vydrel dôležité víťazstvo 2:1 na ľade New Yorku Islanders a ukončil tak sériu prehier, ktorá sa zastavila na čísle štyri. O oba góly "medveďov" sa postaral Riley Nash. V bránke "ostrovanov" dostal príležitosť Nemec Thomas Greiss, Slovák Jaroslav Halák sledoval duel zo striedačky.

Toronto zaváhalo v boji o play off a prehralo v Buffale 2:5. Slovenský obranca Martin Marinčin opäť nedostal šancu v zostave Maple Leafs. Los Angeles s Mariánom Gáboríkom nestačilo na New York Rangers, ktorému podľahlo doma 0:3.

Florida - Chicago 7:0,

New Jersey - Carolina 1:3,

New York Islanders - Boston 1:2,

St. Louis - Calgary 2:3 pp,

Washington - Arizona 4:1,

Nashville - San Jose 7:2,

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok