Žilina sa tretí raz ujala vedenia, v rukách má štvrťfinálový mečbal

TA3 TASR
25.3.2017 23:07

Žilina sa v napínavej sérii so Zvolenom tretí raz ujala vedenia. Po jasnej domácej výhre 5:1 má v rukách štvrťfinálový mečbal.

Milan Jančuška, tréner Žiliny: "Som rád, že sme dôležitý zápas zvládli, prvý raz v sérii sme išli do vedenia ako prví. Podali sme veľmi disciplinovaný a kvalitný výkon. Víťazstvo sa rodilo ťažko, rozhodli sme o ňom až v tretej tretine pri presilovke Zvolena, keď sme strelili štvrtý gól, po ktorom sme kontrolovali až do konca zápas. Ďakujem chlapcom za dnešný výkon a takisto divákom, boli perfektní. Pevne verím, že posledný krok urobíme už vo Zvolene."

Milan Staš, tréner Zvolena: "Dnešný zápas mal iný scenár ako predošlé, prvý raz v sérii sme ako prví inkasovali. Otriaslo to nami, prišla nervozita, nehrali sme dobre, nemali sme dobrý pohyb, nevykrývali sme priestory a súper mal navrch. Dokázali sme sa ešte dostať do zápasu za stavu 2:1, ale súper dokázal vždy rýchlo odpovedať. Od stavu 3:1 sme nemali dosť morálnych ani fyzických síl na otočenie zápasu. Séria neskončila, chceme sa vrátiť do Žiliny, ale na to potrebujeme vyhrať domáci zápas."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok