Rybári našli sud so zavraždeným mužom, polícia žiada o pomoc

TA3 PZ
24.3.2017 14:33

Poriadny šok čakal rybárov na Malom Dunaji, neďaleko obce Most. V kovovom sude našli mŕtvolu v pokročilom štádiu rozkladu, ktorá patrila neznámemu mužovi. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu a žiada ľudí, aby jej pomohli.

Rybári našli sud so zavraždeným mužom, polícia žiada o pomoc
SITA

V piatok 17. februára tohto roku pri brehu Malého Dunaja neďaleko obce Most pri Bratislave našli rybári podozrivý kovový sud. V sude bolo telo muža v pokročilom štádiu rozkladu. "Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry ešte v deň nálezu začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedol hovorca policajného prezídia Michal Slivka. Motívom vraždy podľa neho zrejme nebol majetkový prospech.

"Osoba mala na ľavej ruke kovové ručičkové hodinky striebornej farby značky EFC Longiness s čiernym ciferníkom (s chronometrom, Swiss made, All stainless steel, L3 618 4, 31423175). Oblečené mal športové tričko krikľavej zeleno-žltej farby, s nápisom NIKE AIR na trupe (značky NIKE veľkosť M, made in Turkey, 100% cotton, exclusive of decoration). Pod nohavicami mal oblečené svetlé boxerky s čiernymi postavičkami muža a žien v rôznych erotických polohách," popísal hovorca s tým, že polícii sa mŕtveho stále nepodarilo identifikovať, rozhodla sa preto požiadať o pomoc verejnosť.

Neznámy mal približne 20 až 30 rokov, vysoký bol 161 centimetrov. Mal pravdepodobne čierne, tri centimetre dlhé vlasy, čierne obočie a na tvári čierne strnisko. Mal zdravé zuby s jednou amalgámovou plombou vľavo hore. "Ak by mal ktokoľvek informácie k totožnosti neznámeho zavraždeného muža, nech sa obráti na ktorýkoľvek najbližší útvar polície alebo zavolá na číslo 158," dodal Slivka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok