Prešov aj Michalovce ziskom bodu ukončili sériu prehier

TA3 SITA TASR
18.3.2017 21:19

Futbalisti Prešova prerušili sériu štyroch prehier, keď remizovali s hráčmi Michaloviec 2:2 v sobotňajšom stretnutí 24. kola slovenskej Fortuna ligy.

Prešov otvoril skóre stretnutia, ktoré sa hralo v NTC Poprad, už v 5. minúte. Po chybe obrancov Michaloviec sa lopty zmocnil Kubus, uvoľnil sa aj od ďalšieho súperovho zadáka a prekonal brankára Maceja - 1:0. Tatran sa mohol dostať aj do dvojgólového náskoku, Katona však v 20. minúte nenasmeroval loptu medzi tri žrde.

Naopak, o dve minúty neskôr vyrovnali Michalovce: Žofčák rozohral rohový kop na Šimčáka, ktorý centrom našiel Koscelníka a ten skóroval - 1:1. V ďalšom priebehu prvého polčasu mal väčšie šance Prešov, ale nepresadili sa Katona ani Hovančík.

Domáci za nepremenené príležitosti pykali v 71. minúte, keď Dimitriadis prihral Žofčákovi, ktorý poslal do vedenia Zemplín - 1:2. Tento stav nevydržal dlho, Tatranu sa podarilo vyrovnať o sedem minút neskôr, po rohovom kope dal gól Trebuňák - 2:2. V závere mohol Prešov strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no hosťujúci brankár zneškodnil nebezpečný priamy kop P. Leška a mužstvá si podelili body.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok