NHL: Hossa pomohol k víťazstvu Chicaga, Tatar aj Sekera s prehrami 1:4

TA3 TASR
13.3.2017 07:57

Slovenský hokejista Marián Hossa pomohol svojím gólom k víťazstvu Chicaga nad Minnesotou v dôležitom súboji o prvenstvo v Západnej konferencii NHL. Skúsený krídelník v 54. minúte spečatil triumf "jastrabov" 4:2, bol to pre neho 22. presný zásah v sezóne.

NHL: Hossa pomohol k víťazstvu Chicaga, Tatar aj Sekera s prehrami 1:4
SITA/AP

"Divosi" stále vedú konferenciu, ale Blackhawks sa na nich dotiahli na rozdiel jedného bodu. Hossa vyslal na súperovu bránku tri strely a pripísal si plusový bod. Z výhry sa tešil aj jeho spoluhráč Richard Pánik, tretí slovenský útočník v službách Chicaga Tomáš Jurčo sa do domácej zostavy tentoraz nezmestil.

Nedarilo sa Detroitu, ktorý doma prehral s New York Rangers 1:4. Slovenský útočník Red Wings Tomáš Tatar zaknihoval dva mínusové body, na ľade strávil takmer 21 minút. Rovnakým výsledkom 1:4 na domácom ľade prehral aj Edmonton s Montrealom, slovenský obranca Oilers Andrej Sekera odohral takmer 24 minút a zaznamenal jeden mínusový bod. Edmonton prehral tretíkrát v rade. Líder ligy Washington prehral štvrtýkrát za sebou, keď o jeho prehre na ľade Anaheimu 2:5 rozhodol dvoma gólmi a asistenciou Corey Perry.

 

Chicago - Minnesota 4:2 /HOSSA za domácich 1+0/


Detroit - NY Rangers 1:4, Edmonton - Montreal 1:4


Anaheim - Washington 5:2


San Jose - Dallas 5:1


zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok