Moskva pozvala hviezdu Sexu v meste na schôdzku s veľvyslancom

TA3 ČTK
4.3.2017 20:52

Ruské ministerstvo zahraničia pozvalo hviezdu amerického seriálu Sex v meste Sarah Jessicu Parkerovú na schôdzku s ruským veľvyslancom vo Washingtone Sergejom Kisljakom, ktorý je aktuálne v centre pozornosti kvôli stykom s predstaviteľmi administratívy prezidenta Donalda Trumpa.

Moskva pozvala hviezdu Sexu v meste na schôdzku s veľvyslancom
SITA/AP

Sťažovala sa na instagrame

Moskva tak reagovala na povzdych herečky, že sa s ambasádorom zišli snáď už všetci okrem nej. Ruskú reakciu vyvolal príspevok Parkerovej na sociálnej sieti instagram, kde zverejnila svoju fotografiu z populárneho seriálu Sex v meste, v ktorom stvárnila rolu Carrie Bradshaw, nezávislej novinárky, ktorá píše predovšetkým o vzťahoch.

"Nemôžem sa vyhnúť otázke ... vída sa ruský veľvyslanec so všetkými okrem mňa?" píše sa pri obrázku, ktorý herečka zverejnila.

Reakcia prišla tamer okamžite

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať. Na oficiálnom anglickom twitteri ruského ministerstva zahraničia sa objavila fotografia hovorkyne rezortu Marije Zacharovovej pri počítači, na ktorého obrazovke je spomínaná fotografia Parkerovej. "Sarah, keď po tom toľko túžiš, môžeme ti zariadiť stretnutie s ruským veľvyslancom," stojí pri obrázku.

bez-nazvu_0a000002-1ac6-9a66.jpg

"Čokoľvek je možné. Veľvyslanec bude mať radosť," stojí tiež v tweete. Ruský veľvyslanec vo Washingtone Sergej Kisljak sa stal aktuálne stredobodom pozornosti kvôli tomu, že sa vlani počas predvolebnej kampane stretol so súčasným Trumpovým ministrom spravodlivosti Jeffom Sessionsom.

Sessions o týchto stretnutiach ale pri vypočutí v Senáte neinformoval. Z pozície ministra spravodlivosti pritom dohliada na vyšetrovanie údajných zásahov ruských hackerov do nedávnych volieb v USA. S ruským veľvyslancom sa ešte pred Trumpovou inauguráciou zišiel tiež teraz už bývalý prezidentov bezpečnostný poradca Michael Flynn a tiež Trumpov zať a poradca Jared Kushner.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok