Trump sa stretol s hollywoodskym Terminátorom, hovorili o televíznej šou

TA3 ČTK
4.3.2017 16:26

Americký herec Arnold Schwarzenegger ukončil účinkovanie v televíznej šou The New Celebrity Apprentice, v ktorej ako moderátor vystriedal prezidenta Donalda Trumpa. Ten sa do herca "obul", že z programu neodišiel dobrovoľne, ale pre zlú sledovanosť.

Trump sa stretol s hollywoodskym Terminátorom, hovorili o televíznej šou
SITA/AP

Zlý dojem

"Spojitosť tejto show s Trumpom vzbudzuje v ľuďoch zlý dojem a oni sa jej potom nechcú zúčastniť," povedal k svojmu odchodu Schwarzenegger. Herec a bývalý guvernér Kalifornie dodal, že pokojne bude znovu pracovať s televíziou NBC aj producentom Markom Burnettom, ale na inej show, ktorá "nebude niesť toto bremeno".

Na to reagoval Trump na svojom twitterovom účte. "Arnold Schwarzenegger neodišiel z programu Apprentice dobrovoľne, bol donútený zlou sledovanosťou, nie mnou. Smutný koniec skvelej show," napísal americký prezident. Telezive NBC však zatiaľ neoznámila, či bude relácia pokračovať s iným moderátorom.

Nižšsia sledovanosť

Schwarzenegger začal moderovať novú radu obľúbenej súťaže po tom, čo z nej Trump odišiel kvôli volebnej kampani. Zostal však jej výkonným producentom. Nová séria so Schwarzeneggerom ale mala nižšiu sledovanosť, čo kritizoval Trump už minulý mesiac.

Na twitteri napísal, že Schwarzenegger "odviedol veľmi zlú prácu ako guvernér Kalifornie a ešte horšiu v relácii The Apprentice, ale aspoň sa veľmi snažil."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok