Štadión prežíval minúty hrôzy. Torresa oživovali priamo na trávniku

TA3 TASR
3.3.2017 11:21

Futbalista Atletica Madrid Fernando Torres nedohral súboj španielskej ligy s Deportivom La Coruňa, keď po tvrdom páde na hlavu skončil v nemocnici. Najnovšie správy hovoria o tom, že Fernanda Torresa už prepustili z nemocnice. Vyšetrenia nepreukázali žiadne zranenia hlavy alebo krku. Lekári mu nariadili povinný dvojdňový oddych pred návratom do tréningového procesu.

K súboju prišlo v piatej minúte stretnutia, po strete s Alexom Bergantinosom padol Torres priamo na hlavu. Španielskeho útočníka museli odniesť na nosidlách z ihriska, následne ho previezli do nemocnice. Klub uviedol, že zdravotné vyšetrenia nepreukázali žiadne vážnejšie zranenie. "Je v stabilnom stave a pri vedomí. Noc strávi v nemocnici, v piatok podstúpi ďalšie testy," informovalo Atletico na svojom oficiálnom twitterovom účte.

K zraneniu sa vyjadril aj samotný Torres: "Ďakujem všetkým, ktorí sa o mňa báli a podporili ma správami. Všetci sme sa vystrašili. Verím, že budem čoskoro späť!" Torresa už prepustili z nemocnice, vyšetrenia totiž nepreukázali žiadne zranenia hlavy alebo krku. Lekári nariadili 32-ročnému futbalistovi povinný dvojdňový oddych pred návratom do tréningového procesu, respektíve zápasového nasadenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok