PR správa

DS 7 Crossback: Nové SUV podľa DS, inovácie a skúsenosti s parížskym podpisom

PR
2.3.2017 10:26

Model DS 7 CROSSBACK prináša do značky DS AUTOMOBILES nové štandardy, pričom sa vyznačuje rafinovaných charakterom a svalnatým charizmatickým dizajnom.

DS 7 Crossback: Nové SUV podľa DS, inovácie a skúsenosti s parížskym podpisom
DS

„DS 7 CROSSBACK otvára druhú generáciu modelov DS, značky, ktorá bola od začiatku inovatívna. Toto rafinované a technologicky vyspelé celosvetové SUV zosobňuje francúzske skúsenosti, spojenie vyberaných materiálov, umeleckých postupov a technologických inovácií. Najnovšie prvky výbavy prinášajú dynamiku a výkon,” povedal Yves Bonnefont, generálny riaditeľ DS Automobiles.

cl-17-027-002_0a000002-e4c2-67b9.jpg

„DS 7 CROSSBACK osloví priekopníkov, milovníkov najnovších trendov, športu a umenia. Jeho klienti vyhľadávajú nové automobilové zážitky a jedinečné momenty. Vytvorili sme vozidlo, ktoré opäť poznačí svoju dobu,” vyjadril sa Eric Apode, riaditeľ produktov a vývoja DS Automobiles.

Model DS 7 CROSSBACK prináša do značky DS AUTOMOBILES nové štandardy, pričom sa vyznačuje rafinovaných charakterom a svalnatým charizmatickým dizajnom. Technologické inovácie a pokroková koncepcia znamenajú doteraz nevídaný komfort, účinnosť či asistenčné systémy. Vozidlo je odrazom francúzskeho prístupu k životu. Prvky výbavy inšpirované hodinárstvom a premyslené do najmenšieho detailu predstavujú to najlepšie zo schopností a skúseností značky DS.

cl-17-027-006-2_0a000002-e4e0-349b.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok