Je na odchode z Bonaparte? Fico si vyhliadol nové bývanie

TA3 TASR
18.2.2017 16:04

Predseda vlády SR Robert Fico už má vyhliadnutý dom, do ktorého by sa mohol presťahovať z bytového komplexu Bonaparte patriaceho podnikateľovi Ladislavovi Bašternákovi. Povedal to v rozhovore pre Plus jeden deň.

Je na odchode z Bonaparte? Fico si vyhliadol nové bývanie
SITA/Marko Erd

"Je to dom, ktorý má 25 rokov a bude si vyžadovať nejakú rekonštrukciu. Uvažujem, že by som si ho kúpil a zrekonštruoval. Je to v Bratislave, ale veď vydržte. Budem si musieť už vyriešiť svoje bývanie, pretože nemám nehnuteľnosť, v ktorej by som mohol žiť, keďže si stále prenajímam byt. A ako dobre viete, nároku na bezplatné bývanie od štátu som sa vzdal," povedal premiér s tým, že ak sa preukáže, že Bašternák je daňový podvodník, bolo by neudržateľné, aby v Bonaparte ostal.

0-02_0a000002-6210-225c.jpg

U podnikateľa bola tento týždeň razia, Fico však nevie, či vyšetrovanie smeruje k obvineniu. "Ako politik nemôžem disponovať informáciami z vyšetrovacích spisov. Som rád, že si polícia robí svoju prácu. A že keď má dôvody, tak koná. Ale nepoznám vôbec pozadie činnosti tohto pána," povedal pre portál Pluska.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok