Nové Zámky zdolali Trenčín a preskočili ho v tabuľke

TA3 TASR SITA
14.2.2017 21:31

Hokejisti Nových Zámkov si doma poradili 3:1 so súpermi z Trenčína v zápase 45. kola Tipsport ligy. Skvelým spôsobom sa na novom pôsobisku uviedol ruský útočník Stanislav Kučkin, ktorý strelil dva góly domácich, tretí pridal Richard Lelkeš, jediný úspech hostí zaznamenal Boris Sádecký.

Dvadsaťtriročný moskovský rodák Kučkin prišiel do Nových Zámkov z klubu Vyššej ligy Buranu Voronež, v ktorom bol spolu s Denisom Korotejevom najproduktívnejší hráč s 24 bodmi. Nováčik z Nových Zámkov preskočil v tabuľke práve Trenčín a posunul sa z deviateho na ôsme miesto, ktoré bude neskôr posledné postupové v boji o play-off.

Štefan Mikeš, tréner Nových Zámkov: "Bol to veľmi dôležitý zápas a tak to vyzeralo aj na ľade. Z našej strany to bol dobrý zápas, kombinovali sme, niektoré situácie sme dokonca prekombinovali. V druhej tretine sme mohli streliť tretí gól a odskočiť súperovi. Zápas sa mohol odvíjať inak, sú to trestuhodne zahodené príležitosti. Našťastie sa nám podarilo využiť dve presilovky. Verím, že sa rozbehneme a budeme pravidelne bodovať."

Július Pénzeš, tréner Trenčína: "Videli sme bojovné stretnutie, obom mužstvám išlo o veľa, aj keď nie o všetko. Začali sme veľmi dobre, dostali sme sa do vedenia. Súper si potom utvoril v presilovkách tlak a otočil stav. V druhej tretine nás naozaj podržal brankár, ktorý súperovi vychytal čisté šance. V tretej tretine sme sa nadýchli, mali sme šance a mohli sme to zdramatizovať. Žiaľ, nepodarilo sa nám skórovať. Mrzí ma tá časť päť minút pred koncom, nechcem sa k tomu teraz vyjadrovať. Náš hráč má po akcii, z ktorej sme potom dostali rozhodujúci tretí gól, otras mozgu."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok