V šlágri Banská Bystrica zdolala Žilinu, rozhodla druhá tretina

TA3 SITA TASR
14.2.2017 21:10

V šlágri prvého so štvrtým tímom hokejovej Tipsport ligy Banská Bystrica zdolala Žilinu 4:1. Domáci o svojom víťazstve rozhodli štyrmi gólmi v druhej tretine, keď úspešní boli Martin Gründling, Tomáš Zigo, Jordan Hickmott a Mathew Maione.

V šlágri Banská Bystrica zdolala Žilinu, rozhodla druhá tretina
TASR/Branislav Račko

Žilinu dostal jediný raz do vedenia v 22. min Juraj Jurík. Náskok lídra z Banskej Bystrice pred Nitrou na čele tabuľky je naďalej trojbodový.

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Prvá tretina bola oťukávacia, nakopol nás inkasovaný gól, boli sme odvtedy aktívnejší. Dôležitý bol gól na 4:1, v tretej tretine sme už postrácali strašne veľa pukov v strednom pásme, no celkove som s prístupom a nasadením spokojný. K produktivite Maioneho len toľko, je to povzbudenie pre neho a je to aj vizitka klubu. Osobné štatistiky až tak neštudujem, skôr tímové, no extraligu určite oživil a stal sa aj obľúbencom divákov. Pre nás je dôležitý tímový úspech, k nemu sa nám treba ešte dopracovať."

Milan Jančuška, tréner Žiliny: "Rozhodla druhá tretina, aj sme si zle pokrývali hráčov, od zápasu som čakal oveľa viac. Ovplyvnili nás zranenia Mikuša a Bokroša v 2. tretine, a kým sme to preskupili a dali dokopy, inkasovali sme góly. Viac som čakal smerom dopredu, nestalo sa, nie som spokojný, no Banská Býstrica najmä druhú tretinu zvládla veľmi dobre a zaslúžene vyhrala."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok