Pri pretekoch v Novom Meste nad Váhom vletelo auto do divákov

TA3, TASR, SITA
11.8.2012 17:05

Počas pretekov Podjavorinský okruh v Novom Meste nad Váhom sa popoludní stala tragédia. Na pretekoch počas súťažnej jazdy auto narazilo do divákov.

Tragická nehoda sa dnes stala na pretekoch veteránov áut a motoriek v Novom Meste nad Váhom. Medzi divákov vletelo upravené auto BMW, ktoré usmrtilo 37-ročnú tehotnú ženu a zranilo šiestich ľudí. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) PZ v Trenčíne Elena Antalová.
Traja ľudia sa podľa nej zranili ťažko a traja ľahko. „Požitie alkoholu u vodiča policajti nezistili,“ doplnila Antalová.


Podľa informácií TASR vodič dostal šmyk a narazil do autobusovej zastávky, v ktorej diváci sledovali preteky, napriek tomu, že v nej nemali byť. Organizátori program pretekov zrušili.


Hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air - Transport Europe (VZZS ATE) Sylvia Galajda TASR informovala, že trenčianska posádka VZZS ATE letela do Nového Mesta nad Váhom na pomoc zranenému 10-ročnému chlapcovi z Hriňovej. „Pacienta s mnohými vážnymi zraneniami na mieste oživovala posádka RLP. Od pozemných záchranárov prevzali chlapca leteckí záchranári, tí vo vrtuľníku pacienta opäť resuscitovali a transportovali ho do Detskej fakultnej nemocnice v Bratislave na Kramároch,“ dodala Galajda.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok