Známy imitátor Donalda Trumpa zmiatol Dominikáncov

TA3
12.2.2017 12:09

Noviny El Nacional z Dominikánskej republiky sa museli v sobotu ospravedlniť za omyl vo svojom piatkovom čísle. Materiál venovaný židovským osadám doplnili fotografiou herca Aleca Baldwina s popisom, že ide o amerického prezidenta Donalda Trumpa. Baldwin patrí k úspešným imitátorom amerického prezidenta.

Známy imitátor Donalda Trumpa zmiatol Dominikáncov
SITA/AP

Baldwin ako Donald Trump

V sobotnom vydaní El Nacionalu sa objavilo ospravedlnenie za to, že omylom vytlačili záber na Baldwina z televíznej relácie s popisom "Donald Trump, prezident USA." Vedľa tejto fotografie bola snímka izraelského premiéra Benjamina Netanjahua a článok o izraelskej politike židovských osád.

Titulok podľa Trumpa hovorí, že osady v Izraeli mier neuľahčia. Takto Trump reagoval na posledné kroky Netanjahuovej vlády, ktorá presadila zákon umožňujúci zlegalizovať viac ako 50 osád na Západnom brehu Jordánu a vyvlastniť pôdu Palestíncov.

parodia-baldwin-1140-px-ctk_0a000002-41e7-d386.jpg

Trump nie je fanúšikom svojich paródií

El Nacional v ospravedlnení na svojej webovej stránke uviedol, že sa fotografia objavila na 19. strane piatkového čísla a že omyl unikol personálu redakcie. "El Nacional sa ospravedlňuje svojim čitateľom a všetkým, ktorí sa cítia byť postihnutí," uvádza sa v ospravedlnení.

Baldwin vystupuje v relácií Saturday Night Live a Trump sa nechal počuť, že Baldwinove paródie jeho osoby "nestoja za nič".

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok