Údajný boss takáčovcov zostáva za mrežami, troch prepustili

TA3 TASR
9.2.2017 17:08

Ďalší traja údajní členovia bratislavskej zločineckej skupiny takáčovcov budú definitívne stíhaní vo väzbe. Medzi nimi aj údajný boss skupiny Ľubomír Kudlička, prezývaný Kudla. Rozhodol o tom Najvyšší súd SR.

Na neverejnom zasadnutí o tom rozhodol Najvyšší súd SR. Zároveň prepustil na slobodu ďalších troch členov skupiny. Medzi nimi známeho bobistu a olympionika Milana Jagnešáka.

Už v utorok 7. februára Najvyšší súd SR rozhodol, že iní traja členovia bratislavskej skupiny takáčovcov budú definitívne stíhaní za mrežami vo väzbe. Ďalších štyroch prepustil súd na slobodu. Špecializovaný trestný súd v Pezinku, pracovisko Banská Bystrica, vzal 1. februára do väzby šiestich obvinených z bratislavskej skupiny takáčovcov.

Výsluchom obvinených začal sudca pre prípravné konanie ŠTS, pracovisko Banská Bystrica, rozhodovať o návrhu na vzatie do väzby 13 členov skupiny známej ako takáčovci. Na súd ich priviezli kukláči, vrátane údajného bossa gangu Ľubomíra Kudličku. Národná kriminálna agentúra ich zadržala 29. januára v Bratislave a okolí. Kudlička sa na polícii prihlásil sám.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok