V Bavorsku našli v horiacom dome mŕtvu matku a jej dve deti

TA3 TASR
7.2.2017 18:23

Nemeckí kriminalisti vyšetrujú okolnosti, ktoré viedli k predčasnému úmrtiu 39-ročnej matky a jej dvoch detí, synčeka a dcérky, v bavorskom Kirchehrenbachu.

V Bavorsku našli v horiacom dome mŕtvu matku a jej dve deti
ilu foto SITA/AP

Išlo o rodinnú drámu?

Práve tam našli telá zosnulých v rodinnom dome, mnoho indícií naznačuje, že za ich skonom môže byť rodinná dráma. Zosnulá žena a jej manžel, otec detí, sa rozišli krátko pred vianočnými sviatkami, informovali internetové vydanie denníka Bild i Bavorský rozhlas.

Ich materiály sa zhodujú až na vek detí, podľa Bildu išlo o deti vo veku štyroch a dvoch rokov, podľa BR vo veku piatich a troch rokov.
Polícia zatiaľ nepotvrdila ani identitu obetí a vzhľadom na skoré štádium vyšetrovania ani tézu, v zmysle ktorej žena najskôr pripravila o život deti, potom založila požiar a skoncovala so sebou. Aktuálne miesto pobytu otca detí polícia neuviedla.

Muži zákona sa priotrávili dymom

Hovorca polície sa obmedzil iba na stručné konštatovanie, že na objasnení presných okolností úmrtia sa pracuje. Policajná hliadka potom zvonku objavila v budove bezduché telá, avšak v horiacom objekte sa muži zákona priotrávili dymom.

Informovali tak hasičov, ktorí pri hasení plameňov našli mŕtve telá. Policajtov museli s príznakmi otravy dymom previezť na pozorovanie do nemocnice.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok