Mladý Afganec s nožom vyčíňal pred bratislavským fastfoodom

TA3
7.2.2017 13:45

Dvoch zranených si vyžiadal incident v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Mladý muž z Afganistanu tu údajne pred prevádzkou rýchleho občerstvenia s nožom zaútočil na svojich rovesníkov. Policajti ho už obvinili, hrozí mu až 10 rokov.

Mladý Afganec s nožom vyčíňal pred bratislavským fastfoodom
TASR

Policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva a nebezpečného vyhrážania 22-ročného Afganca, ktorý mal nožom napadnúť dvoch mužov.

Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. "Obvinený mal podľa doposiaľ vykonaného vyšetrovania dňa 5.2.2017 krátko pred 16.30 h pred prevádzkou rýchleho občerstvenia na Eisnerovej ulici v Bratislave, po predchádzajúcom verbálnom konflikte, nožom napadnúť dvoch mužov vo veku 22 a 20 rokov, pričom obom poškodeným mal spôsobiť bodné zranenie s predpokladanou dobou liečenia do sedem dní. Počas fyzického útoku sa mal obvinený poškodeným mužom zároveň vyhrážať ich zabitím," uviedla Mihalíková.     

Zranených mužov na mieste ošetrili pracovníci rýchlej zdravotnej služby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok