Redaktor, ktorý nazval Putina zabijakom, sa odmieta ospravedlniť

TA3 TASR
7.2.2017 08:53

Redaktor americkej televízie Fox News Bill O'Reilly sa nateraz odmieta ospravedlniť ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi za to, že ho nazval "zabijakom".

Redaktor, ktorý nazval Putina zabijakom, sa odmieta ospravedlniť
SITA/AP

"Putinova administratíva v Moskve zrejme žiada, aby som sa ja, váš pokorný korešpondent, ospravedlnil za to, že som povedal, že starý Vlad je zabijak. Takže už pracujem na ospravedlnení, ale môže to chvíľu trvať. Možno sa toho dočkáte okolo roku 2023," povedal O'Reilly vo svojej televíznej relácii.

O'Reilly označil Putina za zabijaka počas rozhovoru so šéfom Bieleho domu Donaldom Trumpom, odvysielanom v nedeľu. Trump reagoval, že zabijaci sú aj v Spojených štátoch. "Čo si myslíte? Že naša krajina je až taká nevinná?" opýtal sa Trump.

Putinov hovorca Dmitrij Peskov odmietol Trumpovu odpoveď komentovať, ale O'Reillyho vyjadrenie označil "za neprijateľné a urážlivé""Radi by sme od tejto ctihodnej organizácie dostali ospravedlnenie," uviedol na adresu Fox News. Trump sa v nedávnej minulosti o Putinovi vyjadril pochvalne a naznačil, že pod jeho vedením by mohlo dôjsť k zlepšeniu americko-ruských vzťahov. Rovnako pochvalne hovoril aj Putin o Trumpovi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok