PR správa

Zúčastnite sa TREND Online Academy a spoznajte aktuálne trendy v online marketingu

PR
4.10.2017 09:48

Po úspešnom jarnom vydaní digitálno-marketingovej akadémie TREND Online Academy prichádza jej jesenné pokračovanie. Zaregistrujte sa a absolvujte 4 dni nabité zaujímavými a praktickými informáciami.

Zúčastnite sa TREND Online Academy a spoznajte aktuálne trendy v online marketingu

Séria seminárov odštartuje už 10. a 11. októbra v Košiciach a pokračovať bude 8. a 22. novembra v Bratislave. Podrobný program a všetky potrebné informácie nájdete na web stránke Trend Online Academy.

Čo vás čaká?

Tešiť sa môžete na viac ako 25 seminárov počas ktorých sa rešpektovaní špecialisti v online marketingu podelia o najnovšie trendy, nápady, ale aj skúsenosti a výsledky z reálnych kampaní.

1_0a000002-916a-1272.jpg

Počas jesennej časti sa budeme detailnejšie venovať efektívnemu online marketingu od A po Z, sociálnym sieťam, práci s dátami, video reklame, ale aj stratégii v online marketingu, kreativite, a v neposlednom rade aj personalizácii a využití psychológie v online reklame.

2_0a000002-91a8-515e.jpg

Tým to však nekončí. Počas akadémie je venovaný priestor prípadovým štúdiám a panelovým diskusiám, do ktorých sa môžete zapojiť aj vy. Počas všetkých seminárov je priestor aj na neformálne stretnutia, ktoré môžete využiť na nadviazanie nových kontaktov a partnerstiev.

3_0a000002-91d8-5817.jpg

TREND Online Academy

TREND Online Academy prináša už od roku 2014 slovenským marketérom a majiteľom firiem možnosť vzdelávať sa v online marketingu a byť „in“ v tejto rýchlo meniacej sa oblasti. Úspešne zorganizovaných 26 konferenčných dní a stovky spokojných účastníkov sú zárukou, že účasť na seminári je správnou voľbou aj pre vás.

Spoznajte aktuálne trendy, získajte nové poznatky a nadviažte nové priateľstvá aj vy a zaregistrujte sa ešte dnes. Ak to stihnete do 9. októbra, tak získate aj individuálnu 30-minútovú konzultáciu s online špecialistom zdarma.

Trend Online Academy organizuje TREND v spolupráci s odborným garantom – online marketingovou agentúrou Volis International. Viac informácií o akadémii a registračný formulár nájdete na www.trendonline.academy

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok