Bratislavu čaká ďalší pochod, rátajte s dopravnými obmedzeniami

TA3 TASR
22.9.2017 19:17

Vodiči v Bratislave musia v pondelok pre tretí Veľký protikorupčný pochod počítať s dopravnými obmedzeniami. Tie sa miestami dotknú aj verejnej mestskej hromadnej dopravy. Upozorňuje na to polícia.

Bratislavu čaká ďalší pochod, rátajte s dopravnými obmedzeniami
SITA/Martin Medňanský

O obmedzeniach nformovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Dopravné obmedzenia sa dotknú niektorých ulíc v Starom Meste. Od 17.00 do 18.00 h bude vylúčená cestná premávka na uliciach Jesenského, Gorkého a Štúrovej a tiež na Kamennom námestí. Následne cca do 20.00 h bude doprava zastavená aj na Námestí SNP.

"Dopravu v uvedených úsekoch budú usmerňovať a regulovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie," uviedla Mihalíková. Polícia zároveň vyzýva vodičov, aby na prejazd v danom čase použili radšej inú trasu.

Na uvedených komunikáciách nebudú premávať ani prostriedky MHD, čo potvrdila aj hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Adriana Volfová. "Počas pochodu budú v teréne posilnené hliadky dispečingu DPB, ktorý bude odkláňať vozidlá MHD v súčinnosti s políciou. Cestujúcich budeme informovať," uviedla Volfová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok