Vysielanie prerušil záhadný oznam, varoval pred apokalypsou

TA3 SITA
22.9.2017 17:56

Viacero divákov káblových televíznych sietí v americkej Kalifornii sa obrátilo na médiá s tým, že ich vystrašilo mysteriózne oznámenie, ktoré náhle prerušilo vysielanie ich obľúbených televíznych programov. Téma sa stala veľmi diskutovanou aj na sociálnych sieťach.

Vysielanie prerušil záhadný oznam, varoval pred apokalypsou
SITA/AP

Žena z kalifornského Lake Forest napríklad informovala, že vysielanie programu HGTV, zameraného na záhradkárov a domácich kutilov, zrazu prerušil záhadný oznam, v ktorom sa hovorilo o konci sveta.

Podobné informácie prichádzajú od mnohých divákov rôznych kanálov na rôznych káblových sieťach vrátane rozšírených služieb Cox Communications a Spectrum. "Pamätajte si, v týchto posledných dňoch nastanú extrémne násilné časy," cituje zo záhadného oznámenia šokovaná diváčka, ktorá ho videla na stanici Bravo TV.

Viacerí diváci vravia, že zvuk oznamu mal oveľa vyššiu hlasitosť ako bežné vysielanie. "Znelo to akoby hovoril Hitler. Vyzeralo to ako rádiové vysielanie prichádzajúce z televízie," povedala médiám ďalšia diváčka. Niektoré médiá špekulujú, že udalosť by mohla súvisieť s učením Davida Meadea, ktorý sa vyhlasuje za proroka a tvrdí, že už túto sobotu sa objaví nad Jeruzalemom apokalyptické znamenie signalizujúce začiatok konca sveta.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok