PR správa

Efektívne riešenie zmeny bývania

PR
18.9.2017 12:37

Po návrate z dovoleniek sa nestačíme čudovať zmenám, ktoré sa okolo nás udiali. Zdravia nás noví susedia a kolegovia sa chvália fotografiami svojho prerobeného bývania. Ako je možné, že to stihli tak rýchlo?

Efektívne riešenie zmeny bývania

Odpoveď je jednoduchá. V lete bol ideálny čas na prerábanie, stavanie i radikálnu zmenu adresy bývania.

I tá najmenšia úprava stojí peniaze a preto mnohí požiadali o pomoc Prvú stavebnú sporiteľňu. Táto najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku 25 rokov pomáha plniť sny o bývaní a už viac ako 2 miliónom ľudí ich aj splnila.

Niekoľko výhodných riešení

Na financovanie bývania máte v  PSS, a. s., viacero možností. Na modernizáciu či rekonštrukciu je ideálny úver do 50 000 € bez zabezpečenia nehnuteľnosťou. Keď potrebujete viac prostriedkov, alebo chcete výhodnejšie podmienky, využite úver zabezpečený nehnuteľnosťou. A čo získate? Priaznivú úrokovú sadzbu, dlhú až 30-ročnú dobu splatnosti, možnosť postupného financovania, rýchle vyplatenie peňazí a PSS, a. s., dokonca akceptuje budúcu hodnotu nehnuteľnosti. Na finančne menej náročné úpravy je vhodný úver na zariadenie domácnosti, vďaka ktorému doladíte svoje bývanie do dokonalosti alebo aspoň vymeníte už opotrebované spotrebiče a nábytok za nové.

Nielen pre nedočkavých

Možno si poviete, že sa vás to netýka, že nepotrebujete teraz nič meniť a nad fotografiami kolegovho nového bývania sa len pousmejete. Myslieť na budúcnosť je však dobré vždy. Veď sporenie je užitočné pre každého. Rodičia môžu sporiť svojim deťom už od ich narodenia, starí rodičia vnúčatám a každý sám pre seba, alebo len tak pre istotu. Nie je žiadne tajomstvo, že ten, kto si v PSS, a. s., sporí, získa mnoho výhod.

K spomínanej istote sa neodmysliteľne viaže poistenie. V PSS, a. s., si môžete poistiť byt, rodinný dom, chatu ako aj samotné vybavenie domácnosti. Nezabúdajte ani na seba. Rizikové životné poistenie vám dodá pocit pokoja, istoty a pomôže vašej rodine zvládnuť aj nepriaznivú finančnú situáciu.

Neváhajte a pripojte sa aj vy k viac ako 2 miliónom spokojných zákazníkov Prvej stavebnej sporiteľne!

Podrobnejšie informácie nájdete aj na www.pss.sk alebo sa zavolajte na telefónne číslo 02/58 55 58 55.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok