PR správa

Obchodný dom KIKA už aj v Nitre. Príďte na slávnostné otvorenie a získajte poukaz na nákup

PR
11.9.2017 15:14

Spoločnosť KIKA Nábytok s.r.o. sa rozrastá o novú predajňu, ktorá pribudne v rámci obchodného centra OC Nitra. Slávnostné otvorenie pobočky za účasti Miriam Šmahel Kalisovej bude sprevádzané bohatým programom a radou špeciálnych predajných akcií a zľavových ponúk.

Obchodný dom KIKA už aj v Nitre. Príďte na slávnostné otvorenie a získajte poukaz na nákup

V sobotu 16. septembra 2017 o 9.00 sa v Nitre otvára nová pobočka rakúskej nábytkárskej spoločnosti KIKA. Tentokrát nejde o samostatnú predajnú jednotku, ale pobočku, ktorá je súčasťou obchodného centra OC Nitra. Ide o prvý jednoposchodový obchodný  dom KIKA na Slovensku, prepojený s nákupným centrom dlhou presklenou stenou, s predajnou plochou 5000 metrov štvorcových.

Pre prvých 200 zákazníkov, ktorí sa zúčastnia slávnostného otvorenia, je pripravený darček v podobe poukážky na nákup v KIKA v hodnote 10 EUR.  Okrem toho bude v dňoch 16. – 17. 9. 2017 prebiehať súťaž „Máme radi KIKA“ o ceny v celkovej hodnote 5 000 EUR a návštevníci budú môcť získať aj kupónové knižky s atraktívnymi zľavami na vybrané produkty. Organizátori akcie nezabudli ani na najmenších, pre deti bude pripravený nafukovací hrad a sprievodné zábavno-náučné aktivity.

Generálny riaditeľ spoločnosti Jakub Střeštík dodáva: „Som veľmi potešený, že sa po niekoľkých rokoch opäť približujeme novým zákazníkom. Slovensko je pre spoločnosť KIKA nábytok kľúčovým trhom a Nitru považujeme za jedno z najdôležitejších slovenských miest.“

Nová predajná pobočka odráža, podobne ako ostatné obchodné domy KIKA, hlavnú konkurenčnú výhodu a to šírku sortimentu, zavádzanie noviniek a predovšetkým jasné udávanie trendov v predaji kvalitného nábytku a bytových doplnkov. Spoločnosť KIKA Nábytok, ktorá pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005, prevádzkuje veľké obchodné domy v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Poprade. V tomto roku spustila aj internetový obchod na www.kika.sk.

KIKA je medzinárodná spoločnosť založená v roku 1973. Prevádzkuje radu obchodných domov v Rakúsku, v strednej a východnej Európe. Od jesene 2013 je KIKA súčasťou medzinárodnej skupiny Steinhoff, druhého najväčšieho obchodníka s nábytkom na svete, a patrí tak vo svojom obore k lídrom na trhu. Firma Steinhoff, pôvodne založená v Nemecku ako rodinný podnik, zahŕňa vlastné obchodné značky, logistiku a výrobu, a celosvetovo zamestnáva viac než 87 000 pracovníkov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok