Nálož technologických noviniek Audi A8, Mustang Convertible V8 a pojazdný hotel California

TA3
29.7.2017 19:25

Audi chce novou vlajkovou loďou potvrdiť svoj náskok v technike a konkurentom z nej naskakuje husia koža. Štvrtá generácia modelu A8 prichádza s množstvom technologických chuťoviek, ktoré zavádzajú nové trendy v automobilovom priemysle. Najdôležitejšie z nich vám predstavíme v dnešnej reportáži zo svetovej premiéry.

Ford Mustang Convertible je pojazdnou reklamou ako si vedieť užiť život. Dlhý americký športový koráb pre štyroch pasažierov, navyše s 5-litrovým V8 motorom, to je pozvánka ako z veľkej knihy na spanilú jazdu so stiahnutou strechou po pobreží Jadranu.

Už určite tušíte čo bude nasledovať. Dodatok k nášmu porovnaniu dvoch trás do Chorvátska, v rámci ktorého sme zakotvili na ostrove Pag a užili si dva dni jazdenia bez strechy za sprievodu bublavej muziky skvelého osemvalca.

Na záver sa pôjdeme schladiť trochu na sever a do mínusových teplôt. Presvedčíme vás, že s dnešnými autami ako je napríklad Volkswagen Califronia sa dá veľmi komfortne kempovať nielen v lete, ale aj treskúcej zime.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok