Po nočnej jazde len 15-ročného vodiča zahynulo mladé dievča

TA3 TASR
25.7.2017 10:33

Smrťou len 17-ročnej Adriany z Hliníka nad Hronom a vážnymi zraneniami jej o rok staršej sestry sa skončila jazda 15-ročného mladíka z okresu Banská Štiavnica, ktorý krátko pred polnocou havaroval na ceste v smere od Štiavnice do Vyhní.

Po nočnej jazde len 15-ročného vodiča zahynulo mladé dievča
Facebook.com/PZ

Mladík pri prejazde ostrou pravotočivou zákrutou stratil na mokrej vozovke nad vozidlom kontrolu, auto zišlo mimo cestu a narazilo do stromu. Na sedadle spolujazdca sa nachádzal 18-ročný Martin. Pri nehode utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie na mieste. Mladý vodič utrpel drobné odreniny rúk a tváre.

"Požitie alkoholu bolo vylúčené vykonaním dychovej skúšky. Náraz bol tak silný, že na vozidle došlo k totálnej škode. V súvislosti s tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví, z ktorých už bolo 15-ročnému mladíkovi vznesené obvinenie," informovala Petra Kováčiková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici s tým, že dopravná nehoda a jej ďalšie okolnosti sú stále v štádiu vyšetrovania.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok