Trenčín dominoval nad Senicou, ktorej mladá zostava nepomohla

TA3 TASR
23.7.2017 21:18

Záhoráci v pozmenenej mladej zostave nastúpili proti technicky vyspelému Trenčínu. Počas celého polčasu mali jasne hru pod kontrolou Trenčania. Seničania sa len bránili a snažili sa o sporadické protiútoky. Vo 4. minúte nepríjemne pálil Beridze tesne nad.

Úvodný gól na seba nenechal dlho čakať, Gong vypichol loptu Otrísalovi a brankárovi Plachovi strelil, aj za pomoci ľavej žrde, úvodný gól. O dve minúty bol v ďalšej gólovke Paur, ktorý dostal loptu za obranu, obišiel brankára Placha, loptu smerujúcu do brány vykopol stopér Podhorín. Seničania sa dostali prvýkrát k ohrozeniu trenčianskej bránky v 34. minúte, na konci akcie bol Martišiak, ktorého strela však veľa problémov Chovanovi nenarobila.

Hneď na začiatku druhého polčasu dali Trenčania druhý gól, keď si nabehol Paur a hlavou skóroval. Druhé dejstvo sa po tomto góle len dohrávalo. Záhorací mohli viackrát využiť zaváhania trenčianskej obrany. V 58. minúte sa predral cez stopérov striedajúci Kosorín, mieril tesne vedľa pravej žrde. Stretnutie sa odohrávalo prevažne medzi 16-kami, pričom chýbalo častejšie zakončenie.

V samom závere sa Seničanom podarilo streliť čestný úspech, keď Kováč krásnou strelou z rohu 16-ky vynietol ľavú šibenicu Chovanovej brány. Rozdiel v zápese medzi oboma družstvami bol značný. Mladí Záhoráci sa snažili bojovnosťou sťažiť súperovi zápas, no Trenčania ho pohodlne doviedli do víťazného konca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok