Bujarý ženích z východného Slovenska strávil svadobnú noc v cele

TA3 TASR
17.7.2017 12:24

Namiesto svadobnej noci s manželkou sa musel uspokojiť s policajnou celou. Strážcovia zákona, ktorí v nedeľu ráno zadržali mladého ženícha, mali na to dobrý dôvod. Potúžený alkoholom sa správal agresívne a ako svoj terč si vybral policajné auto.

Bujarý ženích z východného Slovenska strávil svadobnú noc v cele
Facebook.com/PZ

Po svadobnej zábave v jednom z michalovských hotelov mal alkoholom potužený 25-ročný ženích až príliš bujarý nápad. Rozhodol sa totiž vyliezť a ľahnúť si na strechu odstaveného policajného auta. Po tom, čo ho zo strechy auta stiahla manželka, navyše viackrát kopol do spätného zrkadla a zadného blatníka.


"Mladého ženícha, ktorý sa takto dopustil hrubej neslušnosti a výtržnosti, zadržali policajti, ktorí boli na mieste preveriť oznámenie súvisiace so svadbou. Ženích takto namiesto svadobnej noci strávil hodiny v policajnej cele," informoval dnes košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Poškodením strechy, zrkadla a blatníka na služobnom vozidle spôsobil mladík doposiaľ presne nevyčíslenú škodu. Poverený príslušník Policajného zboru v tejto súvislosti začal podľa hovorcu trestné stíhanie pre prečin výtržníctva s trestnou sadzbou odňatia slobody až na tri roky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok