Ficovi už odpísal šéf UEFA, odpoveď ho milo prekvapila

TA3
28.6.2017 21:18

Predseda vlády SR Robert Fico sa rozhodol po vyradení národného tímu hráčov do 21 rokov napísať protestný list priamo šéfovi UEFA. Znepokojil ho priebeh zápasu Nemecko - Taliansko. Po pár dňoch sa aj dočkal odpovede. Ako uvádza na sociálnej sieti, odpoveď ho milo prekvapila.

Ficovi už odpísal šéf UEFA, odpoveď ho milo prekvapila
SITA/Jakub Julény

"Prezident UEFA veľmi rýchlo odpovedal na môj protestný list týkajúci sa neférového vyradenia našich chlapcov z ME vo futbale, hračov do 21 rokov v Poľsku. Odpoveď ma milo prekvapila a svedčí o tom, že naša spoločná iniciatíva s prezidentom SFZ mala zmysel," napísal Robert Fico na svojom faceboovom profile.

Taliani v spomínanom zápase zdolali Nemcov 1:0 a pri prehre Čechov s Dánmi 2:4 tento výsledok stačil obom tímom na postup do vyraďovačky. Taliani vyhrali skupinu a Nemci postúpili ako najlepší tím z druhých miest vďaka lepšiemu skóre ako Slovensko a Portugalsko.

Nemeckí reprezentanti, vedomí si, že za stavu 1:0 pre Talianov postupujú do semifinále, mali v záverečných minútach duelu v Krakove loptu na kopačkách, ale prihrávali si ju iba do šírky, nesnažili sa vôbec založiť útočnú akciu či ohroziť súperovu bránu. Rovnako pasívni boli aj Taliani.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok