Zverejnili program festivalu Pohoda, príde aj sestra Beyoncé

TA3 SITA
21.6.2017 10:43

Organizátori 21. ročníka multižánrového festivalu Pohoda zverejnili časový harmonogram podujatia, ktoré sa bude konať od 6. do 8. júla na letisku v Trenčíne. Line-up je dostupný na oficiálnej webstránke www.pohodafestival.sk.

Zverejnili program festivalu Pohoda, príde aj sestra Beyoncé
SITA/Tomáš Somr

Okrem pódií aj mnoho scén

V prvý deň vystúpia na hlavnom pódiu interpreti Chiki liki Tu-a, Ylvis, Movits! a priestor dostane aj koncertné prevedenie albumu Bolo nás jedenásť, v rámci ktorého sa predstavia Milan Lasica, Dorota Nvotová, Martin Valihora, Marek Minárik alebo Dano Salontay. Orange stage bude hostiť kapely The Ills, Slowdive a Slaves. Návštevníci sa od 20:00 do 3:00 budú môcť zabávať v M-Point na Silent Disco.

V piatok budú program hlavného pódia tvoriť projekt Pohoda 21: Godár - Kofroň - Burlas a Symfonický orchester Slovenského rozhlasu, Gallowstreet, Katarzia, Birdy, Solange, M.I.A. a Jureš Liška a priatelia: Už solnečko svita!.

Orange stage bude hostiť mená ako Ľudové Mladistvá, The Hydrant, C Duncan, Billy Barman, Benjamin Clementine a Austra. Otvorené už budú aj ďalšie scény Space aréna SLSP, Budiš stage, EUrópa stage, Nay tanečný dom, Ticketportal stage, Laug-Techno-Bau Klub, Family park, Optimistan Nadácie Orange, .týždeň, Literárny stan Martinus.sk, Živica powered by ZSE, Orange Roller Disco, Rádio (aktívna zóna)_FM, Café Kušnierik, Garáž a Dr. Stan.

Zaspomínajú si na rok 1997

Záverečný deň odštartuje na hlavnom pódiu o 12:00 skupina Solamente Naturali, po ktorej budú nasledovať Katarína Máliková, Les Amazones d’Afrique, Rodrigo y Gabriela, Jake Bugg, Alt-J a Allstar Refjúdží Band. Na Orange pódiu vystúpia Hudba z Marsu, Idles, Black Box Revelation, Slobodná Európa, Future Islands a The Jesus and Mary Chain.

V sobotu bude program na Budiš stagei patriť spomienke na Pohodu z roku 1997, pričom sa predstavia interpreti, ktorí vtedy vystúpili na festivale. Patria medzi nich Auktyon, Tony Ducháček & Garage, Laura a její tygři, MCH Band, Polemic, Chór vážskych muzikantov, projekt Flow spoluzakladateľa Pohody Mária Michnu a Bez ladu a skladu, kde spieva Michal Kaščák.

Účasť na Pohode potvrdili okrem spomínaných napríklad aj Resisters, Thurston Moore Group, Mark Lanegan Band, Sleaford Mods, White Wine, Shobaleader One, London Elektricity Big Band + London Elektricity DJ set, Squarepusher, B-Complex, Vec s kapelou, Ho99o9, Machinedrum, Boys Noize, Salut c'est cool, Mykki Blanco, Beak, Panáčik, Pixvae, Blow Trio, Baloji, Zuzana Mikulcová, Fallgrapp, Para, Saténové ruky a mnohí ďalší.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok