PR správa

Liečivá sila vôní na náladu, inšpiráciu aj potenciu! Akú moc majú vône?

PR
19.6.2017 08:52

Blíži sa Deň kvetov (21.6.) – čo tak osláviť ho nápaditým darčekom pre vašu partnerku? Určite sa poteší kytičke ruží alebo novému parfumu. Nepoznáte jej obľúbenú vôňu? Inšpirujte sa poznatkami z aromaterapie. Správne zvolený parfum oceníte obaja – môže totiž pôsobiť ako prírodné afrodiziakum…

Liečivá sila vôní na náladu, inšpiráciu aj potenciu! Akú moc majú vône?

Aromaterapia – afrodiziakálne vône na podporu vášho libida

Mäta

Svieža mäta upokojí vypäté nervy, uľahčí dýchanie a zlepší náladu. V letných mesiacoch je jej vôňa obzvlášť príjemná pre jej chladivý efekt.

Vanilka

Výrazná, sladká vôňa vanilky mnohým evokuje útulný domov a koláčiky – aj preto je považovaná za silné prírodné afrodiziakum. Vanilková vôňa zbavuje úzkosti, zlepšuje potenciu, prehlbuje spánok a pomáha navodiť psychickú pohodu.

Jablko

Vôňa zeleného jablka pôsobí ako rafinované prírodné afrodiziakum. Darujte svojej polovičke napríklad dámsky parfum Zerex Desire, ktorý kombinuje jablko so sviežou citrusovou vôňou.

02-zerex-desire-ta3-com-lieciva-sila-voni-na-naladu-inspiraciu-aj-potenciu_0a000002-7438-cc8c.jpg

Levanduľa

Počas letných horúčav nič neschladí lepšie ako upokojujúci závan levandule. Toto prírodné antidepresívum zlepší psychickú vyrovnanosť aj kvalitu spánku. Bonusom je, že pôsobí aj ako repelent.

Rozmarín

Táto bylinka ani zďaleka nepatrí len do kuchyne – rozmarín posilňuje nervovú činnosť a zlepšuje schopnosť, sústrediť sa. Posilňuje pamäť, zmierňuje únavu a zlepšuje sebavedomie. Rozmarínovú vôňu ocenia všetci biznismeni a workoholici počas dlhých dní v práci.

Santalové drevo

Santal alebo sladké drievko má príjemnú drevitú arómu, ktorú obsahuje nejeden dámsky alebo pánsky parfum. Pôsobí upokojujúco, pomôže vám uvoľniť sa a zbaviť sa stresu. Na ženy pôsobí príťažlivo pánsky parfum so santalovou zložkou, napríklad Zerex Hunter.

03-zerex-pansky-parfum-hunter-ta3-com-lieciva-sila-voni-na-naladu-inspiraciu-aj-potenciu_0a000002-7471-bdcf.jpg

Pomaranč

Vôňa pomaranča pôsobí optimisticky, vyrovnáva krvný tlak a zdvihne vám náladu. Dámy obľubujú parfumy s pomarančovými tónmi, nakoľko citrusové arómy im svojou sviežosťou uberajú vek.

Jazmín

Jazmín je exotická stálica, ktorej arómu obsahujú mnohé dámske aj pánske parfumy – tento provokujúco sladký kvet totiž vonia mužom aj ženám. Jazmín dodá vašej vôni zmyselnosť a naladí vás na romantickú vlnu.

P.S: Ak vás zaujala téma prírodných afrodiziák, no neviete sa rozhodnúť, ktorá vôňa by ideálne ladila s vašou osobnosťou, odporúčame vám, vyskúšať si najprv vzorky parfumov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok