Kamera zachytila zlodeja bicyklov spred nákupného centra

TA3 TASR
26.5.2017 11:25

Je známym faktom, že pri nákupných centrách v Bratislave sa pomerne často kradnú bicykle. Kamera tentoraz zachytila jedného zo zlodejov, ktorý úradoval za bieleho dňa pred hlavným vchodom do komplexu Central. Polícia žiada o pomoc pri jeho vypátraní.

Kamera zachytila zlodeja bicyklov spred nákupného centra
SITA

Bratislavská polícia vyšetruje krádež bicykla, ku ktorej došlo 23. mája v poludňajších hodinách pred vchodom do nákupného centra na Metodovej ulici v Bratislave. "Podľa doterajších informácií medzi 16.39 a 17.43 h neznámy páchateľ odcudzil doposiaľ neznámym spôsobom pánsky bicykel, ktorý bol riadne uzamknutý v stojane na bicykle v blízkosti vchodu do nákupného centra. Krádežou bicykla spôsobil celkovú škodu 1416,94 eura," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V súvislosti s vyšetrovaním tohto trestného činu polícia pátra po totožnosti jednej osoby. "Ide o muža vo veku približne 25 rokov, vysokého 180 centimetrov, s krátkymi vlasmi tmavej farby. Na tvári mal okuliare so zrkadlovými sklami modrej farby, oblečené mal tričko modrej farby s bielymi nápismi a rifľové kraťasy. Na nohách mal tenisky čiernej farby, cez plece tašku čiernej farby," uviedol Szeiff.     

Akékoľvek informácie o tomto mužovi a odcudzenom bicykli môžu občania oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, na čísle 09610 32 817, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok