Odmietli nám zverejniť bilbord o kotlebovcoch, sťažuje sa KDH

TA3 TASR
25.5.2017 08:50

Mimoparlamentné KDH si chcelo v Banskej Bystrici objednať bilbord s textom o kotlebovcoch. Odmietli im ho však uverejniť. Ako uviedol hovorca KDH Stano Župa, kresťanskí demokrati za tým vidia strach, respektíve kolaboráciu s ĽSNS.

Odmietli nám zverejniť bilbord o kotlebovcoch, sťažuje sa KDH
SITA/Ľudovít Vaniher

"3Dteam si chcel objednať bilbord v Banskej Bystrici, mali sme so sprostredkovateľom dohodnutý výber lokácie, termín aj cenu. Po zaslaní vizuálu nám však prišla odpoveď, že nám ho odmietajú uverejniť," uviedol Župa. Mimoparlamentné KDH si chcelo v Banskej Bystrici objednať bilbord s textom "ĽSNS je rok v parlamente, nedokázali tam nič".

KDH tvrdí, že na Slovensku sme hrdinstva nikdy veľa nepojedli, ak však už v tomto štádiu sa začneme fašistov báť, respektíve niektorí s nimi kolaborovať, tak je to viac ako prekvapujúce.

"3Dteam bude hľadať, ako pravdu o pôsobení ĽSNS v parlamente zverejniť na inom reklamnom nosiči, poprípade iným spôsobom. Očakávame, že na Slovensku sa ešte nájde vlastník bilbordu, ktorý nekolaboruje, resp. sa nebojí fašistov a umiestni daný vizuál na ich reklamný nosič," dodal Župa.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok