Slovensko má novú kráľovnú krásy. Pozrite sa, kto získal titul

TA3 SITA
29.4.2017 23:52

Víťazkou 22. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa stala súťažiaca s číslom osem Hanka Závodná.

Slovensko má novú kráľovnú krásy. Pozrite sa, kto získal titul
SITA/Martin Medňanský

Víťazka je z Bratislavy

Dvadsaťjedenročná Bratislavčanka získala aj tituly Miss Gosh a Miss Pierot. Počas slávnostného finále, ktoré sa konalo v bratislavskej Incheba Expo Aréne, za prvú vicemiss vyhlásili finalistku s číslom šesť Petru Varaliovú z Bardejova, ktorá si odniesla aj tituly Miss Press a EVA Miss Sympatia. Druhou vicemiss sa stala Michaela Cmarková z Kanianky. Titulom Miss Príjemný hlas sa zase môže pýšiť Simona Straková z Dolného Vadičova.

01_0a000002-08e2-b9cd.jpg

Nová Miss Slovensko získala postup na Miss World 2017, automobil, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok a ďalšie ceny. Prvá vicemiss bude reprezentovať Slovensko na súťaži Miss International 2017, zatiaľ čo druhá vicemiss na Miss Supranational 2017.

Miss vyberala sedemčlenná porota

Tohtoročnú kráľovnú krásy vybrala sedemčlenná porota v zložení Karolína Chomisteková, Dominika Cibulková, Ema Klein, Petra Denková, Alena Pallová, Marek Liso a Gerhard Parzutka von Lipinski. O držiteľke titulu Eva Miss Sympatia rozhodla verejnosť prostredníctvom esemeskového a online hlasovania. Výťažok zo zaslaných SMS poputuje v plnej výške, 21 820 eur, na charitatívny projekt Srdce pre deti, ktorý zastrešuje Nadácia Pontis.

07_0a000002-095d-9ec5.jpg

Program večera spestrili prehliadky

Ceremoniál, ktorým sprevádzal moderátor Libor Bouček, vysielala v priamom prenose TV Joj. Program večera spestrili prehliadky modelov od Emy Klein, Michaela Kováčika, Michaely Ľuptákovej, Jitky Klett a spodnej bielizne značky Simone Perele, ktoré hudobne sprevádzali kapela The Backwards, Veronika Strapková, Mamba Dasha a Alžbeta Ferencová, Samuel Tomeček a Suvereno, Sinfonietta Bratislava a Martin Chodúr.

Finalistky sa predstavili tiež v ľudových krojoch, ktorých prehliadku doplnilo vystúpenie SĽUKu. Diváci a diváčky mohli vidieť aj krátke videomedajlóniky o rodinách či záľubách finalistiek ako aj zábery z ich prípravy a športovej disciplíny, ktorú absolvovali na Kapverdských ostrovoch.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok