PR správa

AVIS Slovensko dopĺňa svoju flotilu o super luxusné vozidlá pod značkou AVIS Prestige

PR
12.4.2017 09:31

Od 1.mája 2017 AVIS Slovensko zaraďuje k svojim službám: prenájom luxusných vozidiel pod značkou AVIS Prestige. Značku AVIS Pestige na Slovensku na základe licencie začne prevádzkovať spoločnosť Effective CarService,s.r.o., zastúpená pánom Martinom Antalom.

AVIS Slovensko dopĺňa svoju flotilu o super luxusné vozidlá pod značkou AVIS Prestige

Zámerom je obohatiť portfólio služieb o super luxusné vozidlá, ktoré doplnia existujúcu flotilu Avisu na Slovensku. Aktuálne AVIS Prestige ponúka svoje služby výhradne v 9 krajinách: Anglicku, Nemecku, Francúzsku, Dánsku, Taliansku, Holandsku, Nórsku, Švajčiarsku a Švédsku. Slovensko bude 10. v poradí.

AVIS Prestige je značka, ktorá dopĺňa existujúce portfólio značiek, ktoré AVIS na Slovensku prevádzkuje. Jedná sa tak o 5. značku v portfóliu popri existujúcich:

  • Avis rent a car (autopožičovňa)
  • Avis Van Rental (prenájom úžitkových áut)
  • Avis Maxirent (unifikovaný 12 mesačný nájom áut)
  • Avis Lease (operatívny leasing)

Portfólio AVIS Prestige pozostáva z viacerých značiek a viac ako 100 luxusných vozidiel. Flotila obohatí svojou veľkosťou a unikátnosťou súčasnú flotilu AVIS. Aktuálne portfólio budú tvoriť vozidlá značiek BMW, Mercedes Benz, Porsche či Mini.

O AVIS Slovensko

AVIS Slovensko zastupuje spoločnosť United Group. Je to integrovaná štruktúrovaná spoločnosť poskytujúca služby prenájmu, financovania a predaja vozidiel. AVIS Slovensko je lídrom v prenájme vozidiel na slovenskom trhu už viac ako 20 rokov. Prevádzkuje viac ako 1 300 vozidiel s priemerným vekom 9 mesiacov. Pôsobí v 22 pobočkách a ponúka 22 kategórií s 35 rôznymi typmi vozidiel. Zamestnáva viac ako 50 zamestnancov v priamom a 85 v nepriamom pomere. Detaily k spoločnosti nájdete na: www.avis.sk

Nájdete nás:

Ivanská cesta 43

821 04 Bratislava

Kontakt:

02/48484502

asistent@unitedgroup.sk

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok