Polícia vypátrala muža, ktorý údajne hodil do rieky dieťa

TA3 TASR
24.3.2017 15:37

Polícia prehľadala v Hlohovci rieku Váh a okolie. Preverila podozrenie, že do rieky hodil neznámy muž dieťa. Skutok sa mal stať v miestnej časti Svätý Peter. Do rozsiahlej pátracej akcie boli povolaní aj hasiči s člnom a vrtuľník. Hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová následne informovala, že k protiprávnemu konaniu nedošlo.

Polícia vypátrala muža, ktorý údajne hodil do rieky dieťa
TASR

Skupina mladých ľudí z Hlohovca informovala, že mali podozrenie, že do Váhu neznámy muž vo štvrtok 23. marca vhodil dieťa. Skutok sa mal stať počas prechádzky, keď sa pri nich zastavil muž a povedal, že urobil niečo strašné. Predtým mali počuť krik a čľupnutie. Informoval o tom web tvnoviny.sk.

Polícia sa v súvislosti s údajným vhodením dieťaťa do Váhu obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri zistení totožnosti muža, ktorý mohol tento skutok vykonať. Neskôr hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová informovala, že k protiprávnemu konaniu nedošlo.

"Polícia vďaka medializovaným informáciám vypátrala muža, ktorý sa nachádzal pri rieke Váh v Hlohovci. Prešetrenim sme zistili, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu nedošlo. Toto sme preverili aj prostredníctvom ďalšej osoby, ktorá v tom čase bola s ním. Polícia na základe týchto skutočností pátranie v Hlohovci ukončila, dodala Kredatusová.

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok