Muž zmeškal let a uviazol na letisku. Žije tam už tri mesiace

TA3 TASR
24.3.2017 06:37

Na letisku brazílskeho mesta Gaurulhos v metropolitnej oblasti Sao Paulo žije už tri mesiace tajomný Nemec, ktorý zmeškal v decembri nadväzujúci let. Podľa spravodajského portálu Globo nemal dostatok peňazí na kúpu novej letenky.

Muž zmeškal let a uviazol na letisku. Žije tam už tri mesiace
SITA/AP

Na záberoch bezpečnostnej kamery sa takmer dvojmetrový muž vyhráža päsťou žene, ktorá hovorí do mobilu. Na inom zábere sa zdá, že ohrozuje ženu, ktorá práve prešla cez automatické dvere. Ďalšie zábery ukazujú, ako si pokojne číta knihu. Spravodajská webová stránka Folhae S. Paulo uvádza, že Nemec už obťažoval šesť žien.

Muž trávi väčšinu svojho času v blízkosti check-inu. Do Sao Paula priletel z Casablanky a zmeškal svoj let do New Yorku, odkiaľ sa mal vrátiť do Nemecka. V televíznom interview sa objavil s červenou ružou v klope a poprel, že by obťažoval ženy.

Muž pricestoval na trojmesačné turistické vízum, ktoré mu vypršalo a polícia mu dala ultimátum, že musí opustiť Brazíliu do konca tohto týždňa. Hovorkyňa nemeckého ministerstva zahraničných vecí povedala, že nemecký konzulát v Sao Paule rieši situáciu v súčinnosti s mužom a brazílskymi orgánmi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok