Pri požiari rodinného domu na východe Slovenska zahynul malý chlapec

TA3 TASR
23.2.2017 16:54

Pri požiari prístavby rodinného domu v Slanci v okrese Košice – okolie prišiel o život päťročný Tibor. Jeho 18-ročný brat je ťažko zranený.

Pri požiari rodinného domu na východe Slovenska zahynul malý chlapec
TASR

Mladík skončil v nemocnici

K tragédii došlo okolo 8.00 h, keď doma boli iba obaja bratia. Nahlásený požiar likvidovali hasiči, ktorí pomohli staršiemu súrodencovi von z priestoru zasiahnutého ohňom. V ňom našli už len bezvládne telo mladšieho brata. Informuje o tom na svojom webe denník Korzár.

"Päťročného chlapca sa záchranári pokúšali na mieste oživovať, no, žiaľ, neúspešne. Osemnásťročný mladík bol transportovaný s popáleninami viacerých častí tela v bezvedomí do nemocnice v Košiciach," uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

Ostatné deti boli v škole

Podľa informácií denníka Korzár bol otec šiestich detí v čase požiaru v práci a mama si odbehla na nákup. Ostatné deti boli v škole. Matka nechala chlapca so starším súrodencom. Keď sa vrátila, prístavba už horela.

Polícia na prípade pracuje, vyšetrovateľ vykonáva prvotné úkony, potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Podľa predbežných zistení je predpokladanou príčinou požiaru buď otvorený oheň, alebo fajčenie, uviedol denník.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok