PR správa

Prečo sa impotencia objavuje aj u mladých mužov?

PR
19.12.2016 09:52

Mysleli ste si, že ak ste mladší muž, vás sa impotencia nemôže týkať? Už dlho neplatí, že impotencia a ďalšie mužské intímne problémy, sa týkajú výlučne starších mužov. Vyšší vek už nie je rozhodujúcim faktorom pre vznik impotencie. Impotencia v mladom veku sa objavuje čoraz častejšie, i keď títo muži majú testosterónu na rozdávanie a tiež aj chuti na sex. Aj keď sa hladina testosterónu vo vyššom veku znižuje, najnovšie štúdie potvrdili, že to už nič neznamená. Prečo je to tak, aké sú možné príčiny vzniku impotencie u mladých mužov? Ako je možné tento vážny problém účinne riešiť?

Prečo sa impotencia objavuje aj u mladých mužov?
PR

Aké sú príčiny vzniku impotencie u mladých mužov?

Príčiny vzniku impotencie v mladom veku (u mladých mužov) sú rôzne. Je dobré sa vážne zamyslieť, kde sa skutočne berú a čo ich spôsobuje. Impotencia sa aj v mladom veku objavuje čoraz častejšie, aj keď sa jedná o mužov, ktorí sú sexuálne aktívni a majú celý intímny život pred sebou, netrpia nedostatkom chuti a testosterónu. Kde je teda pravý problém impotencie u mladších ročníkov?  Zisťovali sme viac a máme takéto výsledky. Pravidelný stres, množstvo vypätých stavov v živote, nedostatok odpočinku a relaxu, toto sú najčastejšie príčiny vzniku spomínanej impotencie u mladých mužov.

Možno neviete, o akých stresoch tu hovoríme? No je to tak, pretože práve nový sexuálny život prináša množstvo stresu pre každého mladého muža. Stres z nových skúseností so ženou v posteli, zo zlyhania, predčasnej ejakulácie, nedostatočného uspokojenia partnerky, z možnosti oplodnenia a... takto by sme mohli pokračovať ďalej. Impotenciu spôsobujú aj takéto prejavy a čo je dôležité, postihujú dnes čoraz viacej mladých mužov.

Problém s prehnanou chuťou na sex...

Pravda je taká, že pokiaľ sex chutí až príliš veľa, nemusí to značiť zaručený úspech muža v posteli. Problém je aj vtedy, ak samotná chuť na sex chýba. Ale dnes platí aj to, že nie je najlepšie mať aj príliš veľa chute, ako jej majú práve mladí muži. V čom je teda problém v tomto prípade? Mladí muži sú známi tým, že majú najviac testosterónu v krvi (tak do 30.-teho roku života ho majú najviac, potom klesá hodnota). Veľa testosterónu, to je veľa chúťok a vzrušení, veľa podnetov a potreba mať ustavične sex s partnerkou. Často sa opakujúci sex a časté namáhanie pohlavného údu vedie k jednému - mužská pýcha prestane fungovať tak, ako má. Ustavičné podnety a stimulovanie z neho spravia nefunkčný "predmet".

Kvalitná erekcia bude minulosťou, potencia takisto a vzniká spomínaná impotencia. Mladí muži sú nervózni, plní depresie a všetko sa to prenáša do vzťahu s partnerkou (samozrejme negatívnym spôsobom). Nájdu sa aj takí, čo v pokoji absolvujú bez akýchkoľvek problémov niekoľko sexuálnych radovánok počas dňa, večera alebo rána. Ale čoraz viacej je takých, čo má s tým problém.

Nevhodná strava a spôsob života

Zdravá strava má význam nielen pre celkové zdravie, ale aj pre to intímne. Ak mladí muži budú podceňovať zdravé jedlá, zdravý pitný režim, odzrkadlí sa to aj na kvalite erekcii a potencii, ako aj na celkovej kvalite intímneho života. Celý zlý spôsob stravovania môže viesť až k impotencii. A tej pomáha aj nevhodný spôsob života, čiže uprednostňovanie pasívneho prežívania voľného času bez pravidelného cvičenia a pohybu, množstvo zábavných akcií spojených s alkoholom, fajčením, drogami, nedostatkom spánku, nízkym príjmom vitamínov, stopových prvkov a minerálnych látok...

Aké je riešenie impotencie?

Mladí alebo starí muži, bez ohľadu na vek, existuje niekoľko možností, ako veľmi účinne riešiť mužskú impotenciu.

Ako prvé sa odporúča popracovať na svojom sebavedomí, vyhýbať sa najmä stresu, začať viac aktívne športovať, podporiť prísun zdravých potravín v rámci stravy a v neposlednom rade je potrebné tiež obmedziť sex s partnerkou (častejšia absencia vedie k lepšej žiadostivosti a k nárastu vášne). Ak žiadna z uvedených rád nepadne u vás na úrodnú pôdu, je tu možnosť vyskúšať tabletky ZEREX na kvalitnejšiu potenciu, erekciu a výdrž v posteli. Zerex je originál, žiadne napodobeniny a je to najpredávanejší výživový doplnok na podporu erekcie. Impotencia tak už dnes nemusí byť problémom v žiadnom veku!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok