Slovanisti odleteli na trip v KHL, viróza zredukovala počet hráčov

TA3 TASR
5.12.2016 16:52

S minimálnym počtom hráčov odletela výprava hokejistov bratislavského Slovana na ďalší trip v KHL. Pre veľkú maródku sú v kádri iba dvaja brankári, sedem obrancov a desať útočníkov. Akoby strát nebolo málo, v poslednom zápase proti Omsku sa zranili aj Meszároš so Smoleňákom - obaja majú už po sezóne - do reprezentačnej 20-tky sa vrátil Sádecký a viróza trápi Starostu s Novákom a už aj trénera Říhu.

Hokejistov HC Slovan Bratislava čaká tento týždeň posledný trip po klziskách súperov v roku 2016. Postupne sa predstavia na ľade Dinama Minsk, Jokeritu Helsinki a Dinama Riga. "Belasých" okrem finančných problémov trápia aj zranenia. Najmä preto na trip odletí len 19 hráčov. Pozitívnou správou pre trénera Miloša Říhu je zdravotný stav obrancu Michala Sersena, ktorý odcestuje s mužstvom.

Slovan v sobotu podľahol Avangardu Omsk 3:5, pripísal si štvrtú prehru v rade a deviatu za uplynulých jedenásť stretnutí. Navyše prišiel o ďalších hráčov, keďže pre zranenia nedohrali zápas český útočník Radek Smoleňák i kapitán Andrej Meszároš.

Hráči Slovana na tripe (zdroj: hcslovan.sk):
Brust, Pogge – Sersen, Ďaloga, Bačík, Rosandič, Švarný, Plastino, Kundrátek – Cheechoo, Taffe, Chipchura, Jeglič, Lušňák, Kopecký, Šiška, Vopelka, Petráš, Hlinka.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok