V Prešove domáci Tatran remizoval s Myjavou

TA3 SITA TASR
3.12.2016 20:58

Futbalisti Prešova na vlastnom ihrisku remizovali s hráčmi Myjavy 1:1 v sobotňajšom stretnutí 18. kola slovenskej Fortuna ligy. Nováčik sa ujal vedenia krátko po zmene strán, keď v 48. min otvoril skóre zápasu Erik Streňo.

Zverenci trénera Miroslava Janteka sa však netešili dlho. O tri minúty sa po rohovom kope v skrumáži pred bránkou najlepšie zorientoval Frederik Bílovský a vyrovnal na konečných 1:1.

Obidve mužstvá nedokázali triumfovať už v šiestom ligovom zápase po sebe. Prešov okupuje posledné miesto v tabuľke s jednobodovým mankom na Senicu a v jesennej derniére sa 10. decembra predstaví v Podbrezovej. "Kopaničiari" figurujú priebežne na 5. priečke, v 19. kole doma privítajú Slovan Bratislava.

"Naším zámerom bola ofenzívnejšia hra v porovnaní s predošlými domácimi zápasmi. Mali sme rešpekt pred Myjavou, ktorá patrí k lepším mužstvám najvyššej súťaže. Myjavčanom sme prakticky darovali gól po štandardnej situácii, ale neskôr sme mali šťastie, keď nás zachránila žŕdka. Chceli sme dnes získať tri body," priblížil Miroslav Jantek, tréner Prešova.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok