Slovan dlho odolával Omsku, napokon podľahol

TA3 SITA
3.12.2016 20:20

Bratislavský Slovan utrpel v Kontinentálnej hokejovej lige štvrtú prehru po sebe. Poprednému tímu Východnej konferencie Avangardu Omsk síce v sobotu na svojom ľade dlho odolával, ale napokon podľahol 3:5.

V presilovke Slovan vyrovnal

Zverenci trénera Miloša Říhu trikrát úspešne dotiahli jednogólové manko, favorizovaný Avangard však dvoma zásahmi v závere rozhodol o svojom víťazstve. Slovan je v tabuľke na 12. priečke, keď z 37 zápasov vyťažil 43 bodov.

Skóre stretnutia otvoril už v 4. min hosťujúci Juňkov, keď zblízka z prvej prekonal Poggeho. Slovan sa otriasol a v 18. min v presilovke vyrovnal. Meszároš vystrelil od modrej čiary, brankár Furch neudržal puk, Smoleňák ho priťukol Taffeovi a ten skóroval - 1:1.

omsk-2_0a000002-1a6d-2ff4.jpg

Naháňačka v závere

Omsk opäť získal vedenie už v 19. sekunde druhej tretiny, keď Kučeriavenko vyhral buly v útočnom pásme a Burdasov prestrelil Poggeho. V 36. min Bratislavčania opäť zrovnali s favoritom krok - pohotovo sa presadil Chipchura.

Avangard znova naklonil misky váh na svoju stranu v 51. min zásluhou Sobotku, ale z vedenia sa tešil iba 23 sekúnd, lebo Taffe svojím druhým gólom v zápase opäť vyrovnal. Na zásahy Chochriakova a Perežogina však už "belasí" aj pre krátkosť času nenašli odpoveď.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok