PR správa

V Trnave ožíva nový kultúrny priestor, Nádvorie ponúkne aj hudbu

PR
1.12.2016 11:14

TRNAVA - Ako v inom svete sa budú cítiť návštevníci pasáže na trnavskom Trojičnom námestí. V meste totiž ožíva veľký projekt Nádvorie, ktorý sa v budúcom roku stane priestorom pre kultúru, oddych a aktívny život. V najbližších dňoch ponúka malú ochutnávku - pozýva na večery s hudbou, horúcimi nápojmi a chutným jedlom.

V Trnave ožíva nový kultúrny priestor, Nádvorie ponúkne aj hudbu
PR

"Príďte do komorných priestorov pasáže, ktorá od budúceho roku bude tvoriť vstup do Nádvoria. Nájdete nás priamo na Trojičnom námestí, no cez bránu sa razom prenesiete do iného sveta," pozýva návštevníkov tím okolo vznikajúceho Nádvoria.

Vianoce budú na Nádvorí každý štvrtok od ôsmeho decembra. Začnú sa o 16:00. Návštevníkov čakajú chutné remeselné hotdogy od NYC Corner, horúce omamné i nealkoholické drinky plné chuti od trnavských "sirupárov" Herbert, sladké vianočné dobroty a tapas od Mama's Minis a v neposlednom rade vianočné punče a slané drobnosti od spriatelenej kaviarne Thalmeiner. O šiestej večer sa pridá aj živá hudba.

Priestor Nádvorie, ktorý už niektorí prirovnávajú ku košickej Tabačke či k žilinskej Stanici, oficiálne otvoria v roku 2017.

aaaa_0a000002-0d4c-09b8.jpg
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok